Receptiediensten

Een gastvrij en veilig welkom

De receptie is hét visitekaartje van je bedrijf of organisatie, maar kost vaak ook meer tijd en energie dan je lief is. Als een receptionist(e) of een medewerker wegvalt bijvoorbeeld, kan dit nadelige en vervelende situaties opleveren. In dat geval is het handig te weten dat je receptiediensten kunt uitbesteden aan Nora Security. Onze medewerkers ontzorgen je met plezier, op onberispelijke wijze en stemmen hun dienstverlening af op de situatie en jouw wensen. Zo dragen we zorg dat de doelstelling van jouw organisatie gewaarborgd blijft.

Onze werkwijze

Samen met jou bepaalt Nora Security zorgvuldig wat de doelstellingen en kernwaarden van jouw organisatie zijn en zorgt ervoor dat de medewerkers hiervan volledig op de hoogte zijn. Onze professionals zijn gastvrij, proactief en op alle momenten alert en waakzaam. Ze zijn breed inzetbaar en ondersteunen je naast receptie en beveiliging ook bij bijvoorbeeld evenementen. Je kunt er op vertrouwen dat ze flexibel en beleefd zijn en altijd werken in een kostuum voor een nette uitstraling.

Nora security object beveiliging
“Gastvrijheid draait om mensen, zowel binnen als buiten uw organisatie. Daarom is een persoonlijke ontvangst van uw bezoekers door onze receptionisten zo waardevol. Dit is vaak de eerste keer dat bezoekers contact maken met uw organisatie. Het is dus essentieel dat de eerste indruk goed is. Onze receptionisten beschikken over de vereiste flexibiliteit, vriendelijkheid en professionaliteit”

Receptiediensten

De receptie van je onderneming is hét visitekaartje. Hier komen je bezoekers binnen, dit is het eerste aanspreekpunt en de receptie geeft ook de eerste indruk. Een persoonlijke ontmoeting bij binnenkomst zorgt dat je klant zich gezien en welkom voelt. Dit klantcontact draagt bij aan succesvolle samenkomsten en vergaderingen maar zorgt ook dat uw onderneming veilig blijft en niet iedereen zomaar binnen kan lopen.

Nora Security kan, op professionele wijze, een veilige en klantvriendelijke invulling geven aan jouw receptie met onze receptiediensten.

Zo ben je, op elk moment van de dag, verzekerd van een professionele uitstraling en zorgen onze receptiemedewerkers dat jouw bezoekers zich veilig en welkom voelen.

Professionals in hospitality en veiligheid

Nora Security verzorgt receptiediensten waarbij hospitality en veiligheid hand in hand gaan. Onze medewerkers zorgen voor een contactmoment bij de ontvangst van de bezoeker en worden onderdeel van de gastbeleving binnen jouw onderneming.

Met een gastgerichte houding, representatief voorkomen, uitstekende gespreksvaardigheden en flexibele instelling vullen wij jouw receptiediensten in en hoef jij niet langer op zoek naar de juiste mensen voor achter de balie.

De professionals van Nora Security werken altijd in kostuum met passend schoeisel.

Neem contact op!

Voor meer informatie of een afspraak…

Onze dienstverlening begint met een gastgerichte houding

Omdat de gastvrouw of receptionist moet passen bij de kernwaarde van de onderneming gaan wij, voordat we starten met onze receptiediensten, altijd graag met je in gesprek. Wat zijn de kernwaarde van de onderneming. Hoe wil je dat wij de gast benaderen? Wat zijn de doelstellingen en hoe kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren zodat onze receptiediensten precies passen bij jouw bedrijf? Aan de hand van de antwoorden op deze en andere vragen zetten wij onze representatieve professionals in op jouw kantoor of bedrijf.

“Gastvrijheid draait om mensen, zowel binnen als buiten uw organisatie. Daarom is een persoonlijke ontvangst van uw bezoekers door onze receptionisten zo waardevol. Dit is vaak de eerste keer dat bezoekers contact maken met uw organisatie. Het is dus essentieel dat de eerste indruk goed is. Onze receptionisten beschikken over de vereiste flexibiliteit, vriendelijkheid en professionaliteit”

Onze receptionistes, telefonistes, gastvrouwen en heren kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor jou uit handen nemen:

  • verwelkomen van gasten
  • inschrijven van gasten en het doen van een veiligheidscheck
  • meldingen nalopen

De beste mensen op de juiste plaats

Naast een gastvriendelijke ontvangst is Nora Security gespecialiseerd in het beveiligen van allerlei bedrijven. Onze receptiemedewerkers combineren het veilig houden van de onderneming moeiteloos met een gastvrije ontvangst. Zo hoef je niet te kiezen en tussen veiligheid en gastvrijheid bij de receptie.

Wil je meer weten over onze receptiediensten en hoe wij jouw onderneming op professionele wijze veilig houden? Neem dan contact op met Nora Security voor een offerte op maat voor receptiediensten in heel Nederland.

Tijdelijk of permanent: onze receptiediensten geven invulling aan jouw vraag

Wil je tijdelijk extra hulp op de receptie of wil je permanent een professional van Nora Security in huis die alle receptiediensten voor je invult en zorgt voor een uitstekende beleving bij de bezoekers? Alles is mogelijk. Nora Security past zich graag aan, aan jouw wensen. Neem contact op voor meer informatie.