Bedrijven beveiliging

Een erkend beveiligingsbedrijf voor jouw veiligheid

Veiligheid is belangrijk voor iedere onderneming. Wij nemen jou de zorgen over de beveiliging uit handen. We zijn flexibel en leveren maatwerk voor jouw bedrijfspand.

Onderbroken nachten vanwege loeiende alarminstallaties zijn verleden tijd, wij maken aan jouw slapeloze nachten een einde. We gaan erop af als er een inbraak gesignaleerd is, maar kijken ook preventief naar de beveiliging van je bedrijf.

Lees over de mogelijkheden die wij als erkend beveiligingsbedrijf kunnen bieden, en laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Nora Security is inzetbaar voor:

 • Object beveiliging
 • Ad hoc beveiliging
 • Receptie

Bedrijven beveiliging door een erkend beveiligingsbedrijf

Je bent verzekerd van een goede beveiliging met Nora Security. Wij letten op alle details die jou niet opvallen, zoals auto’s die staan te posten of containers, ladders of andere materialen waar dieven op kunnen klimmen om een pand binnen te dringen.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening kan zo uitgebreid zijn als jij wil. Denk aan sleutelbeheer, toegangscontrole of het registreren van bezoekers. Open- en sluitrondes verzorgen we, en we kunnen de eerste helpdesk zijn voor alarminstallaties.

Elk bedrijf heeft zijn eigen wensen, hiermee kunnen we jou altijd helpen doordat we verschillende beveiligingsdiensten verzorgen.

Bij objectbeveiliging volgen wij ook een melding op als het alarm gegaan is, we controleren het pand of er verdachte zaken zijn en nadat we het alarm weer inschakelen gaan we weer verder met onze ronde.

Onze beveiligers controleren bedrijven door middel van surveillance rondes op verschillende tijdstippen. We letten hierbij altijd op afwijkende of verdachte zaken, want voor zowel ons als voor jou geldt dat voorkomen beter is dan genezen!

Een gecertificeerd beveiligingsbedrijf voor ondernemingen

Een beveiliger kan bedrijven dus op verschillende manieren bewaken en elke branche is anders.

Naast het opvolgen van alarmmeldingen bij bijvoorbeeld kantoren, winkels of bedrijfspanden, verzorgen wij ook de beveiliging op evenementen. Denk aan toegangscontrole, maar ook het bewaken van de orde tijdens het evenement zelf.

Ons security team werkt met de grootste professionaliteit en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Veiligheid op het hoogste niveau

Zelfs wanneer je denkt dat je de veiligheid van je bedrijf helemaal op orde hebt, zijn wij ervan overtuigd dat we je bedrijf nóg beter kunnen beveiligen.

Door jarenlange ervaring kennen we alle knelpunten en valkuilen, en kunnen de veiligheid van je bedrijf naar een hoger plan tillen.

We kijken daarnaast naar brandveiligheid, en zullen bij een sluitronde ook letten op openstaande ramen, en andere risico’s.

Geef dieven, fraudeurs of insluipers geen kans en laat beveiliging over aan de professionals van Nora Security.

Security videocam

Met camerabewaking houden we alles in de gaten

Wil jij camera’s in je bedrijf installeren, om naast de alarminstallatie een extra oogje op je bedrijf te houden? Ook hier kunnen wij uiteraard voor zorgen, net als het bekijken van deze beelden. Met camera’s sporen we ook eerder fraude op op de werkvloer, iets dat helaas ook wel voorkomt. Verzekeraars zijn bovendien vaak sneller tevreden wanneer je een goede beveiliging hebt.

Beveiligingsbedrijven beveiligen jouw bedrijf

Met een beveiligingsbedrijf dat verschillende diensten levert, heb jij de beveiliging in één keer op orde. Er zijn verschillende beveiligingsbedrijven die deze diensten leveren, maar bij ons kun je alle zaken rondom beveiliging direct neerleggen.

De voordelen van Nora Security:

 • Betrouwbaar
 • Professioneel
 • 24/7 inzetbaar
 • Representatieve veiligheid
 • Snel en adequaat handelen
 • Ad hoc
 • De juiste persoon altijd op de juiste plaats. Als ondernemer maak je al flink wat uren elke week, dus hoe fijn is het om niet na te hoeven denken over de beveiliging!


Indien gewenst kunnen we ook:

 • ‘S ochtends het pand openen
 • Het alarm uitschakelen
 • De verlichten inschakelen
 • En de eerste personeelsleden ontvangen.

De keuze is aan jou: wat vind jij prettig, en waar heb jij een goed gevoel bij?

Wanneer je voor ons kiest, spreken we graag je wensen door, om te bepalen hoe we de complete veiligheid van je bedrijf kunnen regelen. Beveiliging is namelijk bij elk bedrijf altijd maatwerk.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van bedrijfsbeveiliging of kennismaken met onze ervaring professionals op het gebied van veiligheid? Neem dan direct contact op met Nora Security.