Ad Hoc diensten

24/7 inzetbaar voor directe beveiliging

Een inbraak, brand met schade, stroomstoring, natuurgeweld of uitval eigen beveiligingspersoneel, deze en veel andere calamiteiten hebben helaas één ding gemeen: ze komen altijd onverwacht. Vaak is in dergelijke situaties beveiliging direct noodzakelijk. Nora Security kan op tijdelijke basis ad hoc extra beveiliging voor je regelen. Vaak al binnen twee uur. Onze beveiligers zijn 24/7 inzetbaar voor calamiteiten. Zij beschikken over de juiste vaardigheden en middelen om jouw terrein goed te beveiligen.

Onze werkwijze

Ter plaatse ontzorgt Nora Security je in je crisismanagement. Zo regelen onze beveiligers onder meer het afzetten, beveiligen en bewaken van je pand of bedrijfsterrein. Daarnaast zijn ze inzetbaar om publiek en eventuele pers op afstand te houden en zorgen ze voor de bewaking van goederen. Bovendien zijn al onze beveiligers BHV-gecertificeerd en vaak ook BHV-ploegleiders. Wij kunnen je als bedrijf, organisatie of particulier snel voorzien van professionele beveiligingsbeambten of een hondengeleider. Dit kan al voor enkele uren, een dag, kortom zolang jij wenst op dat moment.

Plaats delict Politie 2
“Om snel de noodzakelijke maatregelen te treffen bij calamiteiten zoals brand, criminaliteit, (be-) dreiging, uitval brandmeld- of alarmsysteem kunt u rekenen op ad-hoc beveiliging van Nora security company. Ook is het na een misdrijf mogelijk Nora security in te schakelen voor het bewaken van de plaats delict.  24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om waar dan ook in Nederland binnen enkele uren ter plaatse te zijn om uw eigendommen te beveiligen en te bewaken. Samen maken we Nederland veilig”