Gastheer/Hostes

Een welkom en veilig ontvangst

Niks zo belangrijk als de perfecte ontvangst voor jouw gasten nietwaar? Dat ze zich welkom én veilig voelen in jouw bedrijf of bij jouw organisatie. Dan heb je gastheren en hostessen nodig die gastvrijheid en veiligheid op perfecte wijze weten te combineren. Maar waar vind je die? Bij Nora Security! Wij leveren professionele gastheren en gastvrouwen die iedere bezoeker of medewerker hartelijk ontvangen. Met een onberispelijke uitstraling en volgens de normen die precies passen bij jouw wensen en organisatie.

Onze werkwijze

De gastheren en hostessen van Nora Security vormen het gezicht en eerste aanspreekpunt voor jouw gasten. Ze staan de bezoekers te woord en beantwoorden hun vragen. Daarnaast verrichten onze medewerkers als gastheer en hostess aanvullende ontvangsttaken. Met hun beveiligingsachtergrond  blijven ze op alle momenten alert en waakzaam. Dankzij deze preventieve observatie merken ze afwijkend en mogelijke gevaarlijke situaties voortijdig op. Indien nodig spelen ze daar adequaat op in. Onze medewerkers worden vooraf in kennis gesteld over de opdracht en voeren deze naar behoren uit.

Object beveiliging Nora security

“Onze voornaamste taken van een Host of Hostess is het verwelkomen van gasten en ervoor zorgen dat deze zich op hun gemak voelen. Onze taken als Host of Hostess zijn onder andere: Het verwelkomen, begroeten en registreren van gasten/bezoekers. Gasten / bezoekers informatie verstrekken.”