Object beveiliging

Samen voor jouw veilige omgeving

Rondom veel panden en objecten gebeurt dagelijks van alles. Daarbij wil je dat eventuele werkzaamheden zo ongestoord mogelijk kunnen plaatsvinden en mensen processen en goederen beschermen toch? Dan is professionele bewaking geen overbodige luxe. Om de veiligheid van je object te waarborgen kun je 24/7 een beroep doen op de objectbeveiligers van Nora Security. Die indien gewenst snel handelend optreden, gemakkelijk schakelen tussen diverse taken en breed inzetbaar zijn.  

Onze werkwijze

Wat kun je bij objectbeveiliging van ons verwachten? Dat is bijzonder uitgebreid, afhankelijk van je wensen. Zo verrichten we (on)regelmatige preventieve rondes en rapporteren wij de bijzonderheden die wij signaleren. Er wordt tijdens deze rondes gelet op alles wat jouw bedrijf schade kan berokkenen en informatie kan opleveren voor een betere, veilige omgeving. Ook het uitvoeren van onder andere visitaties, toegangscontrole, sleutelregistratie, afhandelen van de telefoon, het ontvangen en registreren van bezoekers behoort tot onze taken. Professionele bewaking nodig van je pand of object? Dan staat Nora Security 24/7 voor je klaar.

Nora seucurity beveiliger

” Wij controleren elke bezoeker op een vriendelijke manier. Zo ontstaat er toezicht op welke personen uw pand bezoeken. Daarnaast registreren wij ook welke bezoekers het pand inkomen en verlaten. Zo voorkomt u ongenodigde gasten in uw pand. Uw veiligheid betekent ook ons veiligheid! “

Object beveiliging

Object beveiliging is een breed begrip. Door middel van verschillende vormen van beveiliging weten beveiligers precies wat er speelt in een groot pand.

Of het nu gaat om een zorginstelling, een kantoorpand, winkelpand of een overheidsgebouw zoals een gemeentehuis of ziekenhuis: elke (werk)dag lopen veel verschillende mensen in en uit.

Met objectbeveiliging zorgt Nora Security ervoor dat onveilige situaties en gevaarlijke situaties voorkomen worden. Jij kunt met een gerust hart het toezicht aan onze beveiligers overlaten.

Lees hier hoe we de veiligheid van jouw pand en alle medewerkers en bezoekers waarborgen!

Wil je persoonlijk contact en meer informatie van onze security professionals? Neem dan direct contact op met Nora Security.

Toegangscontrole voor je pand: slim geregeld!

Bij professionele objectbeveiliging hoort toegangscontrole. De objectbeveiliger zorgt voor een bezoekersregistratie en controleert zowel ingaand bezoek als uitgaande personen.
 Wanneer bijvoorbeeld het alarm afgaat, weet de beveiliging dan ook direct hoeveel mensen zich in het pand bevinden, en kan zo snel schakelen in een mogelijke noodsituatie.

Neem contact op!

Voor meer informatie of een afspraak…

Ook andere bedrijfsprocessen kunnen wij ondersteunen of vereenvoudigen. Indien gewenst kunnen wij receptiediensten regelen en telefoondiensten draaien. We registreren altijd alles, dus ook wanneer zich een specifieke situatie heeft voorgedaan.

We kunnen controles op diefstal uitvoeren, dit komt met name in winkels voor, maar is ook mogelijk bij bedrijfspanden wanneer er vermoedens zijn van fraude.

Onze dienstverlening is er om jou te ondersteunen, we zijn breed inzetbaar op alle gebieden van objectbeveiliging.

Collectieve beveiliging op bedrijventerreinen

Niet alleen in het bedrijfspand wordt goed gelet op onveilige situaties, ook de omgeving buiten het pand wordt gecontroleerd. Objectbeveiliging is een totaalplaatje en wij kunnen dit compleet invullen voor elk object. 

Meer weten over object beveiliging van Nora Security?

Beveiliging industrieterreinen

Op een industrieterrein kunnen we met meerdere organisaties werken, en zo zorgen voor collectieve beveiliging. We zorgen voor professionele bewaking, zowel overdag als ’s nachts.

Beveiligers zijn getraind op verdachte situaties, zoals een auto die ergens geparkeerd staat, of mensen die op vreemde tijdstippen bij bedrijven rondhangen.

Ook verdachte situaties worden opgemerkt, zoals containers tegen een gebouw inbrekers weer gebruik van kunnen maken. Onze beveiligers zullen, waar nodig, direct handelen en zorgen dat de situatie weer veilig wordt.

Naast beveiliging op locatie voeren we ook mobiele serveillances uit. De mobiele surveillance komt controleren op onregelmatigheden en voert controlerondes uit. Uiteraard doen we dit op wisselende tijdstippen. Deze werkwijze zorgt dat het voor kwaadwillende lastig is om de controles te timen.

Bedrijventerreinen

Bedrijventerreinen zijn een aparte tak van sport in de beveiliging. Het ene moment kan alles rustig zijn, terwijl het volgende moment ergens een poging tot inbraak plaatsvindt. Onze mobiele surveillance houdt toezicht en getrainde objectbeveiligers zijn alert op bijvoorbeeld vernieling of personen die ergens rondhangen buiten kantooruren.

Openstaande deuren zijn ook altijd een punt van aandacht, wanneer er ergens een deur open staat, controleert de beveiliging niet alleen of er nog iemand in het pand is, maar ook waarom deze deur open staat.

Al deze taken horen bij het werk van een objectbeveiliger.

Objectbeveiliging voor je pand is altijd maatwerk

Het beveiligen van een pand is altijd net weer verschillend. Elk object heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Een objectbeveiliger is erop getraind om deze direct te doorzien, en zo te zorgen dat de objectbeveiliging zo optimaal mogelijk wordt dichtgetimmerd.

Wil jij jouw pand door ons laten beveiligen? Onze professionals in security gaan graag met je in gesprek om te inventariseren wat je wensen zijn en welke taken we voor je kunnen vervullen.

Welke controles zijn voor jou zinvol, en welke niet? Wil jij dat wij voor jou de alarmopvolging regelen zodat jij verzekerd bent van een goede nachtrust? Groot gelijk! Wij staan voor je klaar, 24/7!

Onze beveiliger controleert jouw pand en kijkt mee naar de mogelijkheden van wat we jou kunnen bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op, en wie weet ben jij binnenkort één van onze tevreden klanten als het gaat om objectbeveiliging!

Gevaarlijke situaties voorkomen

Onze getrainde objectbeveiligers scannen een ruimte anders dan niet getrainde mensen. Ze zijn zich snel bewust van onregelmatigheden en dreigend gevaar.

Denk aan een vernieling; hoe is deze ontstaan? Zit hier misschien meer achter? Het kan een poging tot inbraak zijn, of een voorbereiding daarvoor. Ook signaleren onze beveiligers situaties die mogelijk tot brand kunnen leiden.

Wellicht houden ongenodigde gasten zich op in of rond het pand. De professionele beveiligers van Nora Security maken graag persoonlijk contact bij de toegangscontrole, zodat ongewenste gasten in elk geval weten dat ze gezien worden.

We kunnen snel schakelen wanneer dat nodig is en doen er alles aan om te zorgen dat jij en je medewerkers zich veilig voelen.

Het keurmerk beveiliging: daar zijn wij trots op!

Nora Security heeft het ‘keurmerk beveiliging’ en daar zijn wij als team enorm trots op.

Bovendien zijn we zo altijd en overal herkenbaar als beveiliging. We stralen professionaliteit uit en geven een veilig gevoel.

Verschillende beveiligingsdiensten om je pand te beveiligen

Naast de surveillance aan de buitenkant, en de toegangscontrole of receptiediensten, kunnen wij nog meer betekenen voor de veiligheid van jouw bedrijfspand.

We kunnen de alarmopvolging voor jou uit handen nemen. Als het alarm afgaat, gaan wij naar het pand toe voor controle. We lopen controlerondes en kijken of er afwijkende zaken te zien zijn. Als het loos alarm blijkt, schakelen we het alarmsysteem weer in, en leggen dit voor jou vast in het logboek.

Mocht er een alarmopvolging zijn waarbij wél actie moet worden ondernomen, dan weten onze professionals direct hun te doen staat. Diefstal melden we bij de politie, en brand bij de brandweer. Waar nodig ondernemen we zelf de eerste stappen.

Daarnaast kunnen we zorgen voor een beveiligingsplan. Wat als er bijvoorbeeld ontruimd moet worden? Hoe gaat dit in zijn werk? Vooral in ziekenhuizen vergt dit veel aandacht en hulp van de bedrijfshulpverleners. Al deze taken kunnen wij voor jou verzorgen.

Ook verzorgen we open- en sluitrondes van panden. Ziekenhuizen gaan natuurlijk nooit echt op slot, maar bij kantoorpanden gaat buiten kantooruren het alarmsysteem erop.

Wij kunnen controlerondes uitvoeren waarbij we kijken of alle deuren correct gesloten zijn. Wanneer alles in orde is, schakelt de beveiliger het alarm in en sluit het pand.

Eventueel kunnen we ook het openen verzorgen. We schakelen dan het alarm uit, doen de lichten aan en ontvangen de eerste werknemers.