Over ons

Wij houden van veiligheid voor jou

Al ruim 10 jaar is Nora Security (onderdeel van de Nora Holding B.V.) een betrouwbare partner in unieke beveiligingsopdrachten die speciale expertise vereisen. Onze oprichter en directeur Mustafa Ata heeft sinds 1996 zijn sporen verdiend in de beveiliging en kent alle facetten van de branche. Onder zijn leiding groeide Nora Security uit tot dé specialist in beveiligingswerkzaamheden voor de politie, plaats delict beveiliging en in COA’s (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers), PI’s (gevangenissen), bedrijven en de zorg. En leveren we ad-hocdiensten voor de twee grootste beveiligingsbedrijven van Nederland. Daar zijn we trots op. Niet voor niets betekent ‘Nora’ in het Deens: eervol!

De klant is koning

Jouw instructies en wensen staan bij Nora Security altijd voorop. Dat is onze bedrijfsmissie. Met eerlijkheid, respectvol behandelen en betrouwbare en duidelijke afspraken als uitgangspunten. Wij betrekken onze medewerkers nauw bij onze organisatie, waardoor de neuzen dezelfde kant op staan. Je kunt dan ook verwachten dat ieder van ons zich gedraagt als een professionele beveiliger en gastheer of gastvrouw: klantvriendelijk, zelfstandig en resultaatgericht. Die voor aanvang van een opdracht op de hoogte is van geldende instructies en uitsluitend conform deze handelt. Daarmee ben jij verzekerd van de hoogste kwaliteit en veiligheid. De opdracht wordt uitgevoerd zoals dat vooraf in overeenstemming met jou is bepaald.

Wij zijn security

Onze doelstelling is een excellente dienstverlening in specialistische beveiliging, met de focus op kwaliteit, stabiliteit en de juiste persoon op de juiste plaats. Gewoon doen waar we goed in zijn en zelfs dat nog steeds een stapje verbeteren. Je kunt 24/7 een beroep doen op Nora Security voor de  beveiliging van bedrijven, particulieren en overheden. Wij hechten aan een goed contact met onze klanten. Alleen door over en weer te weten wat elkaars wensen en mogelijkheden zijn, kunnen we het gewenste maatwerk leveren. Nora Security ontzorgt, zodat jij je kunt richten op je eigen werkzaamheden. Samen maken we Nederland veilig.

mustafa ata foto
Directeur Mustafa Ata

“Een man kan dan wel een cruciaal ingrediënt zijn in een team, maar één man kan geen team maken! Om deze reden werkt Mustafa ook mee met het team”.